Ніде так не добре як Вдома. Особливо після важкої роботи. І нарешті, після проходження місії, душа може відпочити по-справжньому. Ми створені за подобою наших Батьків – Бога та Богині. Так само і земне життя, схоже на наше. Вдома ми можемо подумки створити житло своєї мрії, квітучий сад з водоймою, змінити період доби або погоду. Все залежить від рівня розвитку душі. Втім, я навмисно не буду вдаватися в детальний опис Дому. Не дарма Бог стирає пам’ять. Тим більше, ніхто не має права порушувати цей закон, зі зрозумілих причин. Основною причиною є тяга душі до Дому, особливо під час періоду спустошення (див. Спустошення). Щоб уникнути непоправного, посланці світла не охоче описують наш Дім. Тому метою абзацу було заохочення до духовного розвитку 😉

Натомість, краще описати наших прекрасних Творців. Бог та Богиня є нашими Батьком та Матір’ю відповідно. Батько задумав життя, а Матір його створила. Бог – це логіка і мудрість. Матір творчість та нагляд за всім живим, та допомога нам – своїм Дітям. Все на світі створено парами. Навіть людський мозок розділений на ліву (інтелект) і праву (творчість) півкулі.

У важкі часи ви можете звернутися до Матері та попросити допомоги в конкретній ситуації або навіть пом’якшення вибраного плану. Але звертайтеся в крайніх випадках, тому що ви зробите “ведмежу послугу” собі. Таким чином, ви ризикуєте не відпрацювати весь план, що в свою чергу призведе до напруженості плану наступного життя. Тому намагайтеся самотужки справлятися з життям, щоб вкластися в його термін. Коли стає важко, варто помолитися Батькам. Молитва Батькам: “Я вдячний за важкі уроки і гордий за надану Батьком та Матір’ю можливість рости духовно”.

Важкі уроки роблять душі мудрішими, а дух – загартованішим. У кінці кінців, ми возз’єднаємося з нашими Батьками. Це станеться у момент, коли Діти виростуть і досягнуть такої мудрості та любові, як у їхніх Творців.